Retapitare canapele si fotolii


Retapitare canapele si fotolii indiferent de model, de gradul de complexitate si de cerintele dumneavoastra. Echipa noastra va ofera cele mai bune solutii de retapitare canapele sau alte obiecte de mobilier la cele mai bune preturi raportate la calitatea lucrarilor efectuate de colectivul nostru.
Suntem alegerea perfecta atunci cand aveti nevoie de servicii de tapiterie pentru a pastra mobilierul familiei si a oferi acestuia un aspect mai modern si imbunatatit.

Toate lucrarile de reconditionare tapiterie canapele si fotolii vor fi executate la atelierul nostru unde dispunem de masini de cusut profesionale plus alte echipamente necesare pentru efectuarea lucrarilor de retapitare. Noi ne ocupam de transportul mobilierului dvs inspre atelier si catre dvs dupa terminarea lucrarilor de reconditionare canapele si fotolii.


Etape in procesul de retapitare canapele • pasul 1
  Raspuns rapid

  Incercam sa dam curs tuturor solicitarilor venite din partea dvs. pentru a satisface rapid nevoile clientilor nostrii. In unele situatii timpul de asteptare este mai ridicat insa ne straduim ca acest aspect sa fie cat mai rar.

 • pasul 2
  Preluare mobilier

  Ne ocupam de intreg procesul de retapitare, reconditionare canapele si fotolii inlcuzand si manipularea obiectelor de mobilier catre atelier ulterior asiguramd si livrarea acestora in siguranta catre dvs.

 • pasul 3
  Satisfactie garantata

  Este important pentru noi ca toate lucrarile de tapiterie efectuate de echipa noastra sa satisfaca pe deplin cele mai exigente cerinte. Beneficiati de garantie indiferent de lucrarea efectuata de colectivul nostru.

Servicii complete retapitare canapele

De ce noi?

Experienta acumultata pe parcursul a peste 20 de ani in domeniul tapiteriei ne permite sa executam lucrari de inalta calitate. Serviciile noastre de retapitare canapele si fotolii au la baza o intreaga expertiza tehnica ce ne permita sa efectuam cele mai complexe operatii de reparatii canapele si fotolii.

Reconditionarea tapiteriei presupune si implica echipamente profesionale si oameni specializati atat in procesul de croire/cusut cat si tapiteri cu experienta vasta in domeniu.

Abordam orice model indiferent de gradul de complexitate. Parcurgem cu maxima seriozitate toate etapele ce includ procesul de reparatii, reconditionare tapiterie mobilier.

Ce reparam retapitam?

 • Canapele si fotolii de orice tip;
 • Coltare, sezloange, tabureti;
 • Paturi, scaune, mese de masaj etc.
retapitare canapele
vino pe whatsapp

Retapitare canapea cu trei locuri Polo


polo

Canapeaua POLO inainte de retapitare
Produs original Mobexpert

retapitare polo

Rezultatul final dupa retapitare canapea.

Retapitare canapea fixa POLO

Inocuirea tapiteriei a fost realizata in conformitate cu produsul original astfel incat sa reiasa toate liniile originale ale produsului. Canapeaua POLO este un produs original Mobexpert de o foarte buna calitate atat al structurii de rezistenta cat si a tapiteriei. Uzura din imaginea de mai sus a survenit in timp, acest produs avand peste 8 ani de utilizare.

Cele mai recente lucrari de tapiterie

Retapitare canapea cu 3 locuri conform cu cerintele clientului nostru. Cobinatia dintre materialul textil folosit pe partile de contact (sezut si spatar) alaturi de imitatia de piele folosita pentru elementele exterioare.


retapitare canapea cu 3 locuri
canapea
canapea retapitata

Tapiterie profesionala

Lucrari de retapitare efectuate de echipa noastra in atelierul nostru de tapiterie din Bucuresti. In portofoliul nostru regasisti mult mai multe lucrari expuse. eurMOB Bucuresti face parte din grupul RenovART Expert


fotoliu riclainer

Retapitare fotoliu riclainer cu piele naturala

coltar

Retapitare integrala coltar.

fotoliu riclainer

Retapitare foltoliu riclainer in atelierul nostru.

Reparatii tapiterie canapele si fotolii

Tapiteria canapelei dvs. poate prinde o noua viata odata cu inlocuirea tapiteriei uzate. Serviciile noastre de retapitare canapele se adreseaza tuturor persoanelor de pe raza Municipiului Bucuresti si al judetului Ilfov.

Echipa noastra de tapiteri poate repara si imbunatati aspectul si toate imperfectiunile mobilierului dvs. intr-un timp cat mai scurt.

Intra in contact
Design modern
Retapitare coltar in doua culori

retapitare coltar


Una dintre lucrarile de tapiterie efectuate de echipa noastra se remarca prin desgn-ul modern ales de clinetii nostrii. Combinatia dintre cele doua culori fac posibil un design modern pentru un coltar ce initial a fost tapitat cu imitatie de piele.

 • S-a inlocuit tapiteriea existenta (imitatie de piele) cu noua husa, realizata din material textil;
 • S-a remediat toate elementele defecte astfel incat sa avem o canapea ferma gata de utilizare indelungata.
 • Cusaturile au fost respectate in totalitate dupa modelul original.
Ce am tapitat?
Retapitare canapea Magda

Retapitarea modelului Magda s-a efectuat in atelierul nostru respectand liniile originale ale produsului. Tapiteria noua a fost realizata din imitatie de piele cu o rezistenta superioara la frecare conform cu cerintele clientului nostru.

 • Am inlocuit tapiteria veche cu cea noua;
 • Reconditionarea completa a tuturor buretilor de la interior.
 • Cusaturile au fost realizate cu echipament profesional.

retapitare magda

Ce am reconditionat?
Retapitare coltar living

In imaginea alaturata exemplificam retapitarea completa a unui coltar folosit intr-un living. Tapiteria originala a fost din imitatie din piele ulterior echipa noastra a retapitat intregul coltar cu piele naturala.

 • Retapitare canapea si sezlong cu piele naturala 100%;
 • Refacere elemente elastice precum inlocuirea chingilor elastice pentru partea de sezut.
 • Toate liniile originale ale modelului au fost respectate de croitorii si cusatorii nostrii iar la final tapiterul a realizat o retapitare perfecta.

retapitare coltar

Retapitare totala canapea
Reconditionare canapea cu trei locuri

Exemplificam in imaginile alaturate rezultatul obtinut prin procesul de reparatii canapele. La acest model am efectuat reparatii la structutra de rezistenta inlocuind lonjeroanele de rezistenta cu unele noi. Tot buretele a fost inlocuit cu unul de calitate superioara din gama Reflex (RF3530).

 • Tapiterie realizata din material textil;
 • Lucrarea a fost executata in atelierul nostru din Bucuresti.
 • Reparatia acestei canapele s-a efectuat respectand liniile originale ale modelului.

retapitare canapea

Reparatii canapele si fotolii

Oferim servicii profesionale, dedicate fiecarui client ce are nevoie de serviciile noastre de reparatii canapele si fotolii. Venim in spijinul dvs cu solutii tehnice profesionale si sigure pentru o lucrare executata cat mai corect. Tapițerii notri cu experienă se ocupă de reparații canapele indiferent de modelul dvs.

Acoperim toata gama de reparatii necesare pentru reconditionarea obiectelor de mobilier. Operam rapid si eficient in Bucuresti si judetul Ilfov.
Inlocuire burete
Burete cu densitate diferita

Pentru inlocuirea partilor de sezut dispunem de diferite optiuni pentru alegerea buretelui. In functie de necesitate avem posibilitatea sa folosim spuma poliuretanica de calitate superioara ce se regaseste in diferite densitati.

 • Inlocuim buretele pentru canapele retractabile;
 • Schimbam pernele de sezut cu burete refex cu diferite densitati ales in functie de gradul de confort dorit.
 • Folosim burete cu celulatie deschisa recomandat pentru extensii sau alte elemente ce necesita reconditionarea optima.
 • Putem debita burete pentru reconditionarea canapelelor si fotoliilor dupa diferite forme in functie de modelul dvs.

burete

Procesul de reconditionare, retapitare canapele include o analiza amanuntita asupra tuturor elementelor de la interior. In tot acest timp veti avea sprijinul echipei noastre pentru a intelege si a decide care sunt cei mai buni pasi in procesul de reconditionare mobilier.

Aspectul final al tapiteriei este definit de elementele de la interior. Atunci cand vom reconditiona pe deplin elementele uzate precum: burete, chingi elastice, arcuri etc. atunci vom avea cu siguranta o tapiterie perfect realizata cu deplina responsabilitate de tapiterii nostrii.

Canapele si fotolii retapitate

Exemplificam in imaginile de mai jos rezultatul obtinut prin procesul de retapitare. Indiferent de materialele alese de dvs. inlocuirea tapiteriei va respecta liniile si cusaturile originale ale modelului dvs.
Toate lucrarile de tapiterie au fost executate in atelierul nostru de tapiterie din Bucuresti.


retapitare canapea

Retapitare canapea cu doua locuri

Tapiterie cu material textil.

piele verde

Retapitare fotoliu

Inlocuire tapiterie conform modelului.

fotoliu

Retapitare cu imitatie de piele

Fotoliu retapitat integral cu imitatie de piele.

retapitare sena

Canapea SENA 3 locuri
retapitare coltar

Retapitare coltar
retapitare pat

Retapitare pat