Retapitare paturi si tablii de pat

Tapiterie paturi

Asiguram servicii de retapitare paturi si tablii de pat cu materiale textile sau materiale de tapiterie din piele naturala sau imitatie de piele.

Tapitam orice model de pat inclusiv tabliile de pat sau lateralele paturilor. Beneficiati de cele mai inalte standarte atunci cand apelati la serviciile noastre de tapiterie paturi.

Dorim sa venim in sprijinul clientilor nostrii cu cele mai bune preturi raportate la calitatea serviciilor oferite de echipa noastra. Toate interventiile noastre pe partea de tapiterie paturi, sunt monitorizate atent si verificate de personal calificat.

Ce materiale folosim in procesul de retapitare paturi

  • Materiale textile dedicate;
  • Piele naturala;
  • Imitatie de piele (piele ecologica)

retapitare paturi

Tapiterie paturi si tablii de pat

Indiferent de modelul dvs de pat apelati cuincredere la serviciile noastre pentru retapitarea completa sa partiala a paturilor. Dispunem de echipamente profesionale cu ajutorul carora putem reface orice tip de cusatura. Venim la dvs cu materiale de tapiterie dedicate, materiale de cea mai buna calitate de unde putem alege nuanta si textura noului material de tapiterie.


icon

TAPITAM ORICE MODEL

Indiferent de gradul de complexitate al patului dvs avem capacitatea tehnica si fizica sa respectam intocmai tapiteria modelului dvs.

icon tapiterie

TABLII DE PAT

Retapitare tablii de pat la cele mai inalte standarte. Experienta noastra face ca, echipa noastra de tapiteri sa reproduca intocmai orice tablie de pat.

icon 3

GARANTIE INCLUSA

Toate lucrarile noastre sunt insotite de garantie astfel incat clientii nostrii sa beneficieze de siguranta lucrarii efectuate. Garantia se acorda pe o perioada de 1 an.

Retapițare paturi de orice tip

.Există tot felul paturi si tăblii în diverse dimensiuni,forme, materiale i culori in comert insa odata cu trecerea timpului pot aparea probleme la tapiterie. Tapițerii si croitorii noștri experimentati se ocup de reparatia sau retapitarea acestora, dar și de crearea tblilor dvs. în atelierul nostru din Bucuresti.

icon paturi
In urma solicitarilor dvs. vom stabili toate detaliile pentru executarea lucrarii de tapiterie. In urma unei analize asupra modelului dvs. vom stabili costul si timpul de executie.
icon paturi
Interventia asupra patului dvs. se va efectua in atelierul nostru de tapiterie, unde dispunem de echipamentele necesare interventiei. Transportul spre atelier si apoi inapoi la dvs se va efectua in conditii de siguranta.
icon paturi
Ne dorim sa satisfacem cele mai exigente cerinte iar in acest sens abordam fiecare lucrare cu maxima responsabilitate. Dupa predarea obiectului de mobilier beneficiati de certificat de garantie lucrare.

paturi tapitate

Ai probleme cu tapiteria patului?

Indiferent de problema dvs. avem solutia optima ce va asigura solutionarea intr-un termen scurt a tuturor problemelor apartute la nivelul tapiterie.

Contacteaza-ne
De ce serviciile noastre?
Paturi tapitate de orice tip

Dorim sa intelegeti pe deplin procesul de reconditionare tapiterie pat sau alte elemente ale patului iar in acest sens veti fi consiliati de o echipa specializata in procesul de tapiterie paturi si tablii. Avem o gama larga de materiale de tapiterie cu ajutorul carora putem integra orice culoare sau textura, ce se potriveste cu designul casei dvs.

  • Tapitam si retapitam orice tablie de pat;
  • Asiguram servicii partiale (doar tablia de pat sau doar laterale) sau complete.
  • Respectam cerintele dvs. si ne consultam pentru alegerea materialelor de tapiterie.

    Termenul de preluare respectiv livrare pat, se va face de comun acord si se va stabili in functie de programarile efectuate in luna respectiva.

    Termenul de executie retapitare pat sau tablie de pat variaza de 6 la 10 zile lucratoare. Serviciile noastre de retapitare acopera municipiul Bucuresti si judetul Ilfov indiferent de distanta fata de Bucuresti.

paturi